Izvor: CrnaHronika.rs, 02.Dec.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Zaklao ženu pred decom!

U kragujevačkom naselju Bagremar u nedelju kasno popodne kako se sumnja Dejan C. (1972) ubio je svoju suprugu Natašu (1980). Kako saznajemo ubistvo se desilo u porodičnoj kući u Ilindenskoj ulici broj 83. Prema onome što je do sada poznato, posle kraće svađe Dejan je svoju suprugu bacio kroz prozor porodične kuće, sa prvog sprata, u dvorište. Onda je strčao, došao do nje i zaklao je nožem.

Kako smo saznali u kragujevačkoj Hitnoj pomoći lekarska ekipa je nesrećnu ženu našla na zemlji, preklanog vrata.
Komšije koje smo u nedelju zatekli su u šoku. Kažu da su znali da je Dejan bio problematičan od ranije ali nisu verovali da može da počini tako stravičan zločin. U kući u kojoj se sve odigralo, kao i u dvorištu, u nedelju uveče nismo zatekli nikoga.
Jedan od komšija ispričao nam je da je čuo zapomaganje nesrećne žene iz dvorišta kada je bačena kroz prozor. Dozivala je jednog komšiju moleći ga da pozove policiju jer će muž da je ubije. Komšija nam je rekao da je odmah pozvao policijsku stanicu.
Na žalost, kada su ekipa hitne pomoći i policija stigli na mesto zločina, sve je bilo prekasno, zatekli su ubijenu ženu.
Da sve dobije još jeziviji prizvuk, po svemu sudeći, krvavi kraj porodične svađe desio se naočigled njihovo dvoje maloletne dece od 7 i 8 godina.
Povezane vesti:
Kragujevac: Zaklao ženu pred decom!
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ženu izbacio kroz prozor pa je ubo u vrat

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012

Kragujevčanin Dejan Cvetić prvo je ženu Natašu izbacio kroz prozor pa je u dvorištu na smrt izbo nožem...U Ilindenskoj ulici u kragujevačko naselju Bagremar danas oko 17 sati dogodilo se stravično ubistvo, kada je višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela nožem ubio ženu sa kojom ima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.