Izvor: S media, 20.Nov.2012, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Udovičić i Filipović posetili povređenog dečaka

Šestoro povređenih u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, koju je izazvao vaterpolista "Radničkog" Boris Popović, danas su posetili kragujevački vaterpolisti.

- Povređeni, su u dobrom zdravstvenom stanju. Dvoje je otpušteno i još jedan pacijent će uskoro napustiti bolnicu - izjavio je novinarima direktor Klinike za hirurgiju Dragan Čanović i ponovio da su građani zadobili lake telesne povrede.

Povređene su posetili trener "Radničkog" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dejan Udovičić, njegov pomoćnik Dejan Jovović i otac Borisa Popovića, poželevši im što brži oporavak i izražavajući žaljenje što je došlo do nezgode.

Osmogodišnji dečak, najmlađi povređeni u toj nesreći, smešten je na odeljenje Dečje hirurgije i od igrača Vanje Udovičića i Filipa Filipovića jutros je dobio loptu i kapicu sa potpisima svih vaterpolista kluba "Radnički".

Juče ujutru na autobuskoj stanici u Kragujevcu vaterpolista Boris Popović povredio je sedmoro ljudi. Opširnije OVDE

Popović je sinoć saslušan pred istražnim sudijom. Nije mu određen pritvor. Opširnije OVDE

(S media)

Foto: kc-kg.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.