Kragujevac: Prefarbane table ulice sa imenom Zorana Đinđića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Prefarbane table ulice sa imenom Zorana Đinđića

KRAGUJEVAC -

Šest tabli sa imenom pokojnog premijera Zorana Đinđića, postavljenih u ulici u centru Kragujevca koja nosi njegovo ime, a koje su nepoznate osobe prefarbale, skinute se i narednih dana biće napravljene i postavljene nove.

Načelnik policijske uprave Ivan Đorović Tanjugu je rekao da se radi na otkrivanju počinioca ovog vandalskog čina, koji niko nije prijavio policiji.

Direktor javno-komunalnog preduzeća "Niskogradnja" Dragutin Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izjavio je da su radnici jutros probali da razređivačem skinu farbu, ali kako to nisu uspeli, odlučeno je da sve budu skinute i da se naprave nove.

"Table sa imenom Zorana Đinđića prefarbane su sivom odnosno osnovnom bojom za metal i kada su radnici razređivačem pokušali da je skinu, brisala bi se i slova zbog čega su sve skinute", objasnio je Milovanović za Tanjug.

Demokratska stranka i stranka Zajedno za Šumadiju najoštrije su osudile ovaj vandalski čin i zatražile od policije da u što kraćem roku pronađe počionice.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović rekao je da ne smatra da iza tog čina stoji neka od političkih partija.

Ulica koja nosi naziv Zorana Đinđića je u centru grada, ispred zgrade Opštine i Policijske uprave u Kragujevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.