Grade 30 metara druma dnevno

Izvor: Danas, 09.Jul.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grade 30 metara druma dnevno

Predstavnici Ministarstva ekonomije i kragujevačkog Preduzeća za izgradnju grada nedavno su potpisali ugovor o izgradnji nove deonice auto-puta od Kragujevca prema Koridoru 10. Ugovor se odnosi na deonicu od mesta Gradac do ulaza u Batočinu, duga je 3,7 kilometara, a u njenu izgradnju država će uložiti oko 400 miliona dinara iz Nacionalnog investicionog plana (NIP). Deonicu će graditi firma „Putevi Užice“, dok će kragujevačko Preduzeće za puteve biti podizvođač radova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grade 30 metara druma dnevno

Izvor: Radio Centar 987, 10.Jul.2012, 10:59

Predstavnici Ministarstva ekonomije i kragujevackog Preduzeca za izgradnju grada nedavno su potpisali ugovor o izgradnji nove deonice auto-puta od Kragujevca prema Koridoru 10. Ugovor se odnosi na deo..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.