Kragujevac: Grad i Univerzitet zajedno organizuju praksu za studente

Izvor: RTS, 11.Dec.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Grad i Univerzitet zajedno organizuju praksu za studente

Studentima završnih godina osnovih, integrisanih i master studija fakulteta koji su obavili stručnu praksu u gradskim institucijama i preduzećima, u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, uručeni su certifikati.
Studentima završnih godina osnovih, integrisanih i master studija fakulteta koji su obavili stručnu praksu u gradskim institucijama i preduzećima, u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, uručeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su certifikati.

Znanja i veštine koje su, pored fakultetske diplome, stekli trebalo bi da im pomognu da lakše dođu do posla.
Program koji zajednički  realizuju grad i Univerzitet ove godine imao je 27 polaznika sa fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.
Grad je ponudio 173 mesta na koja su studenti mogli da apliciraju u deset gradskih uprava i 18 javnih komunalnih preduzeća.
U proteklih sedam godina, stručnu praksu je na taj način obavilo oko dve stotine polaznika.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.