Kragujevac: FIAT pred zatvaranjem?!

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: FIAT pred zatvaranjem?!

Na stotine zaposlenih u kragujevačkom FAS-u ovih dana je zabrinuto za svoju, ali, kako kažu, i egzistenciju firme u kojoj rade.

Naime, na muke ih je ovog puta stavio neobičan raspored radnih i neradnih dana u toku tekućeg meseca.
Kako navode, spisak neradnih dana u septembru je dugačak:
8., 9., 15., 16., 22., 23., 24., 25., 26., 29. i 30. septembar, što je ukupno 11 dana, a za to vreme zaposleni primaju svega 65% plate.
Odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na pitanje o čemu je zapravo reč smo u više navrata pokušali da dobijemo ali, nažalost- bez uspeha.
Da stvar bude još gora, najavljen je ali ne i potvrđen sličan raspored neradnih dana za mesec oktobar.
Nesumnjivo je da bi eventualno zatvaranje ove fabrike bilo veliki gubitak za naš grad i sugrađane zaposlene u istoj pa se nadamo da će period lošeg poslovanja ubrzo proći, te da će radnici moći da nastave ustaljenim tempom, što predstavlja proizvodnju oko 600 vozila dnevno.
Izvor: ikragujevac.com
The post Kragujevac: FIAT pred zatvaranjem?! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.