Kragujevac: Budućim investitorima istekao rok

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Budućim investitorima istekao rok

KRAGUJEVAC - Investitorima koji su zakupili lokacije u Kragujevcu istekao je rok za izjašnjavanje o početku gradnje, koji si im dali gradski čelnici, a Grad je za sada raskinuo ugovor jedino sa preduzećem "Autobranša", koje je zakupilo 16 ari.

Član Gradskog veća za investicije Nebojša Vasiljević rekao je da je postignut dogovor sa "Supernovom" koja će u naselju Stanovo graditi hipermarket. "Forma ideale" će, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je dodao, vratiti Gradu deo placa.

"To preduzeće je odlučilo da uz dva hektara, kupljena po komercijanim uslovima, pripoji još tri, kupljena po povlašćenoj ceni, a preostala četiri hektara, takođe kupljena po povlašćnoj ceni vratiće Gradu", rekao je Vasiljević.

U Staroj radničkoj koloniji ponovo se prodaje plac od jednog hektara, koji je ranije kupio "Ju broker", pošto konačni ugovor sa tom firmom nije potpisan.

Vasiljević je rekao da Grad pregovorima sa tri potencijalna investitora koji će graditi hotele na lokacijama pored jezera Bubanj, stadiona "Čika Dača" i Univerziteta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.