Kostić na probi u Brižu

Izvor: KGsport.info, 27.Mar.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić na probi u Brižu

Fudbaler kragujevačkog Radničkog, Filip Kostić, otputovao je za Briž, gde će obaviti medicinske preglede i ostala potrebna testiranja, kao preduslov za potpisivanje ugovora sa poznatim belgijskim klubom.
Kostić je rođen 1992. godine i u prvom timu Radničkog nastupa još iz srpskoligaških dana, kada je dobio poverenje tadašnjeg trenera Vlade Čapljića, a kasnije svojim igrama izborio je nastupe u omladinskoj i mladoj reprezentaciji naše zemlje.
U tekućoj sezoni postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << tri gola i spada među pet najbolje ocenjenih igrača u Superligi, dok ga ugovor sa Radničkim vezuje do kraja naredne sezone.
Ukoliko u Brižu budu zadovoljni rezultatima predstojećih testova sa Kostićem će potpisati četvorogodišnji ugovor, a on bi dres belgijskog kluba obukao po završetku tekuće sezone.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.