Košarkašice Šumadije savladale Beočin

Izvor: KGsport.info, 03.Nov.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Šumadije savladale Beočin

U 6. kolu Prve lige Srbije, košarkašice kragujevačke Šumadije zabeležile su na svom terenu pobedu nad ekipom Beočina rezultatom 80:72, po četvrtinama 19:20, 26:12, 22:21, 13:19.
Presudna je bila druga četvrtina koju su Kragujevčanke ubedljivo dobile i na poluvreme otišle sa 13 poena “viška“. Stečenu prednost rutinski su sačuvale do kraja utakmice.
Šumadija sada ima bilans od 2 pobede i 3 poraza, a u narednom kolu gostuje ekipi Studenta u Nišu.
Druga kragujevačka ekipa u ovom rangu takmičenja, Radnički svoj meč 6. kola igra sutra od 19 časova u Jagodini protiv istoimene ekipe.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao i Milenijum

Izvor: OkRadio.rs, 04.Nov.2012, 12:27

Odbojkašice Vranja savladale su ekipu Milinijuma iz Niša, u trećem kolu Druge odbojkaške lige “Istok”, rezultatom 3:1. Ovo je treća pobeda Vranjanki koje najavljuju pohod na sam vrh tabele.- Cilj nam je da osvojimo jedno od prva tri mesta. Imamo mlad tim, ali dovoljno iskusan za takve domete....

Nastavak na OkRadio.rs...

Jagodina tek u finišu slomila otpor Kragujevčanki

Izvor: KGsport.info, 04.Nov.2012

Košarkašice Radničkog poražene su večeras na gostovanju ekipi Jagodine 2001 sa 60:51, u poslednjoj utakmici 6. kola Prve lige Srbije. Kragujevčanke su se odlično držale u prve tri četvrtine i bile ravnopravan takmac lideru iz Jagodine.. Radnički je tokom prve četvrtine konstantno imao...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.