Košarkašice Radničkog skupo koštali „prazni minuti“

Izvor: KGsport.info, 14.Dec.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog skupo koštali „prazni minuti“


Košarkašice Radničkog poražene su meču 10. kola Prve lige Srbije na gostovanju u Vršcu od istoimenog domaćina sa 51:56 (14:13, 10:17, 9:14, 18:12).
Kragujevčanke su se dobro držale sve do polovine drugog poluvremena, kada su jednostavno stale i dozvolile domaćinu da dođe do krucijalne prednosti, dovoljne za novi trijumf.
U prvom poluvremenu viđena je žestoka borba za svaki poen i ekipe su se smenjivale u vođstvu. Serijom 6:0 domaći tim otišao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << odmor sa 30:24.
U prvih pet minuta treće deonice Kragujevčanke su uspele da se spuste na „minus jedan“ (32:31). Potom je Cvetanovićeva pogodila za 35:33 i tu je Radnički jednostavno stao.
Narednih deset minuta gošće iz Kragujevca nisu uspele da postignu nijedan poen, što je domaćin iskoristio i serijom 19:0 prelomio utakmicu. U poslednja četiri minuta meča košarkašice Radničkog su se probudile, ali bilo je prekasno.
Jovana Veselinović je sa 26 poena predvodila Vršac do trijumfa. Po 10 poena su postigle Ćorda i Mandić (12 skokova).

U redovima ekipe iz Kragujevca, Cvetanović je postigla 15 poena (11 skokova), Stevanović 14 (14 skokova), a Lešnjak 12 poena (9 skokova, 5 asistencija).
Bio je ovo šesti poraz Kragujevčanki u sezoni, kojim je prekinuta serija od dva uzastopna trijumfa. U sledećem kolu Radnički će u Kragujevcu ugostiti Crvenu zvezdu.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.