Košarkašice Radničkog pune samopouzdanja posle prve pobede u sezoni

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2013, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog pune samopouzdanja posle prve pobede u sezoni

Košarkasice Radničkog posle trijumfa u prethodnom kolu čvrsto stoje nogama na zemlji. Posle poraza od Srbobrana u gostima na premijeri, stigla je i prva pobeda u sezoni. U Kragujevcu je poražena ekipa Stare Pazove, i to ubedljivo, rezultatom 95:50.
Kapiten Marijana Jovanović vidno je zadovoljna igrom svoje ekipe u ovom meču:
„Ovo je bila jako važna pobeda, pre svega za samopouzdanje ekipe posle teškog poraza u Srbobranu. Od samog starta smo krenule jako borbeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << požrtvovano i motivisano, što i sam rezultat prve cetvrtine pokazuje (24:7). Već tu smo rešile pitanje pobednika. Nametnule smo svoj ritam, što bi trebale radimo u svakoj utakmici i mirno priveli meč kraju“.
U narednom kolu ekipu Vesne Despotović očekuje teško gostovanje u Šapcu. Devojke su pojačale ritam treninga i u Šabac idu sa jasnim ciljem – da zabeleže novi trijumf.
„Idemo tamo da zabeležimo još jednu pobedu i vratimo se sa dva boda.“ – zaključila je Jovanovićeva.

Utakmica je na programu u nedelju, 2o. oktobra, od 16 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Juga i Radnika

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2013, 07:45

Košarkaši Juga iz Vranja pobedili su, u 2. kolu Prve regionalne lige Istok, ekipu Prokuplja na svom parketu, ubedljivim rezultatom 73:57 i najavili dobre igre u nastavku prvenstva sa ciljem da zauzmu jedno od mesta u sredini tabele. Vranjanci su pobedu izvojevali zahvaljujući odličnoj igri u trećoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.