Košarkaši Radničkog gostuju Mega Vizuri (nedelja,17.30h)

Izvor: KGsport.info, 31.Mar.2012, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Radničkog gostuju Mega Vizuri (nedelja,17.30h)

Posle neočekivanog poraza od beogradskog Radničkog na svom terenu, košarkaše Radničkog u nedelju od 17.30h očekuje gostovanje u Beogradu i duel sa Mega Vizurom, u 3. kolu Agroživ Superlige.
Imajući u vidu sva dešavanja u poslednje vreme u ovom kragujevačkom klubu, teško se može reći nešto vezano za očekivanja u predstojećem meču, koji u neku ruku može da bude prekretnica, odnosno, da donese potvrdu ili definitivno udaljenje od postavljenih ambicija.
Trener Miroslav Nikolić može da računa na sve igrače, kao i poslednje dve utakmice, a izuzetak je, jedino, Stefan Sinovec, koji se još uvek oporavlja od povrede leđa.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.