Kazna za propuštene prilike

Izvor: KGsport.info, 07.Mar.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za propuštene prilike

Mladi tim Ekonomca je porazom od niške Kalče 0:3 (0:0) završio takmičenje u osmini finala Kupa Srbije. Četa trenera Ivana Marinkovića hrabro se suprotstavila prvoligašu iz Niša i ostavila bolji utisak na parketu hale „Jezero“, ali je nedostatak koncentracije u završnici akcija bio koban po Kragujevčane.
Zaista, mladim igračima Ekonomca se nema šta zameriti. Lider trećeligaškog karavana ušao je u ovaj susret bez respekta prema ekipi iz Niša, koja je u >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Kragujevac doputovala sa svega sedam igrača. Nijednog trenutka nije se moglo naslutiti da se radi o ekipama koje se takmiče u dva različita ranga, sve do poslednjih pet minuta susreta kada je do izražaja došlo iskustvo igrača niškog prvoligaša.
Prethodno je mladi tim Ekonomca propustio sijaset dobrih prilika da dođe do vođstva. Pretili su kapiten Lazović, Mataković, Vranić, ali bez prave završnice. Ekipa Kalče je uglavnom priliku za pogodak vrebala iz kontranapada i dočekala ju je u 34. minutu, kada je Ilić povukao kontru, a Vukojičić zatresao mrežu domaćina.
Samo minut kasnije Matejev je posle još jednog uspšeno izvedenog kontranapada povisio prednost Nišlija, a tačku na ovaj susret stavio je Maksimović u poslednjem minutu.

Danas svoju kup utakmicu igra i prvi tim Ekonomca. Ekipa trenera Predraga Rajića gostovaće zrenjaninskom SAS-a, a početak susreta predviđen je za 18 časova.
Foto: ekonomac.com
Video: IP Sport Media

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.