Karagujevac-Batočina u četiri trake do kraja marta 2020.

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karagujevac-Batočina u četiri trake do kraja marta 2020.

Kragujevac -- Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da put Kragujevac-Batočina mora biti završen do kraja marta 2020. godine.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, Mihajlovićeva je u razgovoru sa učesnicima u izgradnji tog puta koji je važan za povezivanje Kragujevca s drumskim Koridorom 10 rekla da nije zadovoljna efikasnošću radova i koordinacijom medju učesnicima u projektu.

"Za Ministarstvo je svaki projekat važan, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je on mali ili veliki, jer na tzv. malim projektima, kakav je deonica od pet kilometara puta, svi treba da pokažu da su sposobni da rade i na mnogo većim projektima kakve ćemo kao država raditi u narednom periodu. Za nas je završetak puta Kragujevac-Batočina podjednako važan kao i auto-putevi koje gradimo i deonice pruga koje modernizujemo", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da očekuje da "investitor, izvodjač i projektant rešavaju probleme, da ispoštuju dogovor i da ova deonica bude završena do kraja marta 2020. godine".

Sastanku su prisustvovali predstavnici investitora, JP "Putevi Srbije", izvodjača "PZP Kragujevac", projektanta Saobraćajnog instituta CIP, kao i direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ NEZADOVOLJNA RADOVIMA "Put Kragujevac-Batočina mora biti završen u martu 2020"

Izvor: Blic, 22.Okt.2019

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da put Kragujevac-Batočina mora biti završen do kraja marta 2020. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.