Kao na filmu, neverovatna akcija kragujevačke policije

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 15:38

Kao na filmu, neverovatna akcija kragujevačke policije

Inspektori kragujevačke policije, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, uhapsili su danas P. D. (45) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U SMEDEREVU Oteli Beograđanina i tražili mu pare uz jezive pretnje: Ako nam ne daš 150.000 dinara, UBIĆEMO I TEBE I DETE!

Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 11:51

Policija u Smederevu uhapsili su S. M. (23), N. N. (20) i N. I. (21) iz Smedereva, kao i M. V. (27) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.