Kalča ponovo na čelu tabele

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalča ponovo na čelu tabele

Futsaleri Kalče iz Niša trijumfom nad kragujevačkim Mašincem u 13. kolu Prve futsal lige Srbije rezultatom 8:7 (2:4) vratili su se na čelnu poziciju na tabeli. Kopernikus je osvojio bod, a Niš 92 pretrpeo sedmi poraz u šampionatu.

Teže nego što se očekivalo jesenji prvak iz Niša je izašao na kraj sa pretposlednjim timom na tabeli. Ekipa Mašinca pružila je odličan otpor ekipi Kalče, ali je na kraju iz meča koji je obilovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << golovima kao pobednik izašao domaći sastav.

Zahvaljujući pobedi Deusa iz Sremske Mitrovice nad Ekonomcem u Kragujevcu (3:2), Nišlije su se vratile na prvo mesto.

Kopernikus je u ovom kolu gostovao ekipi Fleš Bečeja i iz grada iz Bačke se vratio sa osvojenim bodom - 3:3 (2:1), dok je treći niški tim Niš 92 gostovao ekipi Nove Pazove gde je ubedljivo poražen rezultatom 7:2 (1:0).

Posle 13 odigranih kola Kalča je prva sa 32 osvojena boda, jednim više od Ekonomca i dva od Smedereva i Deusa. Niš 92 je sedmi sa 16, a Kopernikus deseti sa 9 bodova.

U narednom kolu sastaju se:

FON - Kalča

Niš 92 - Novi Pazar

Kopernikus - Smederevo 

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.