KRAGUJEVČANI NEZADOVOLJNI:  Ponovo je defanzivan prekid bio problematičan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 23:17

KRAGUJEVČANI NEZADOVOLJNI: Ponovo je defanzivan prekid bio problematičan

Meč 35. kola.

Fudbaleri Partizana savladali su kragujevački Radnički sa 2:1 u 35. kolu Superlige.

Nakon meča, trener Radničkog Dejan Joksimović nije bio nezadovoljan ali je ukazao na to da njegova ekipa ponovo prima gol posle prekida na čemu će morati da rade.

- Čestitam Partizanu na pobedi, bili smo smušeni na startu drugog poluvremena, to nas je koštalo. Nisam nezadovoljan, ponovo je defanzivan prekid bio problematičan kao i na prethodnoj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na tome ćemo morati da radimo i budemo bolji idući put - dodao je Joksimović.

Partizan će u narednom kolu gostovati ekipi Vojvodine u Novom Sadu, dok će Radnički u Kragujevcu dočekati Crvenu zvezdu. Crno-beli imaju 67 bodove, dok Kragujevčani imaju 41.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.