KRAGUJEVAC U PLAMENU: Navijači Radničkog proslavljali ulazak u Superligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 08:50

KRAGUJEVAC U PLAMENU: Navijači Radničkog proslavljali ulazak u Superligu!

Ponovo među najboljima.

Ekipa Radničkog iz Kragujevca se posle sedam godina vratila u Superligu Srbije. Oni su dva kola pre kraja obezbedili jedno od prva dva mesta u Prvoj ligi. Kragujevčani su trenutno prvi na tabeli, a do Superlige ih je pogurao poraz IMT-a na svom terenu od pančevačkog Železničara sa 3:1.

Radnički je od starta sezone igrao odlično i već na zimskoj pauzi je moglo da se nasluti da će da ode u viši rang. Ipak, usledila je serija slabijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultata, pa je prošlog meseca smenjen trener Aleksandar Linta, a na klupu je seo Dejan Joksimović.

Odmah kada se saznalo da se radnički vratio u elitu, na ulice Kragujevca su izašli navijači Radničkog koji su uz baklje proslavili ovaj rezultat. Slavlje je trajalo do kasno u noć.

Објава коју дели FK Radnički 1923 Kragujevac (@fkradnicki1923kg)

Објава коју дели ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Објава коју дели Kragujsport (@kragujsport)

Ostaje još da se vidi ko je drugi putnik u Superligu. Najbliža je drugoplasirana Kolubara kojoj je samo još jedna pobeda potrebna kako bi ostvarila cilj. Svoju šansu vreba novosadski Kabel, koji ima četiri boda manje od Lazarevčana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anđela Manitašević, bivša devojka Luke Jovića
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.