KRAĐA KAKVU NISU JOŠ VIDELI U KRAGUJEVCU: Razbojnici jugićem krenuli u pljačku pošte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 18:03

KRAĐA KAKVU NISU JOŠ VIDELI U KRAGUJEVCU: Razbojnici jugićem krenuli u pljačku pošte!

Ipak to nije najčudnije što su uradili, jer su bežeći ušli u jugo s kojim su planirali da daleko odmagle s gomilom para

Otkako su dvojica razbojnika opljačkala poštu u selu nadomak Kragujevca, od tada javnost ne prestaje da se čudi stvarima koje su uradili tokom pljačke.

Kao što je poznato, upali su maskirani i naoružani u poštu u Divostinu selu nadomak Kragujevca i iz sefa kojeg im je otvorio poštar odneli milion dinara. Tom prilikom uradili su nešto potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neočekivano, naime častili su poštara koji je ležao na podu sa svežnjem novčanica.

Jadnom čoveku je posle pozlilo i on je hospitalizovan. Ipak to nije najčudnije što su uradili, jer su bežeći ušli u jugo s kojim su planirali da daleko odmagle s gomilom para.

Ali nije im se posrećilo, jer se jugo ubrzo pokvario i oni su bili prinuđeni da bekstvo nastave peške i to kroz šumu, gde je jedan od njih i uhapšen. Po svemu sudeći pitanje je trenutka kada će se i drugi razbojnik naći iza rešetaka.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.