Izvor: KGsport.info, 29.Mar.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Mašinac izborio baraž za promociju!

U poslednjem meču 13. kola Druge futsal lige grupa zapad na parketu ekipe KMF Mašinac iz Kragujevca, KMF Mašinac je zabeležio još jednu pobedu, ovoga puta protiv KMF Bajina Bašta, rezultatom 5:3 (2:2). Mašinac je tako stavio tačku na ovaj šampionat osvojivši prvo mesto. Kragujevčani su i pre poslednjeg kola obezbedili prvo mesto na tabeli, dok su gosti morali u ovom meču da traže bodove spasa, ali su ostali kratkih rukava.
Trener Mašinca je ovu utakmicu iskoristio kako bi pružio šansu igračima koji su manje igrali u dosadašnjem toku prvenstva, i isprobavao neke taktičke zamisli za predstojeći baraž. To je za posledicu imalo da su igrači Mašinca opuštenije ušli u meč, koji je imao iznenađujući početak. Zbog nepažnje u odbrani domaćina, sevnule su dve kontre Bajine Bašte koja je već u petom minutu povela sa 2:0. Ipak, ekipa Mašinca preko Cvetanovića i Popovića uspeva da se vrati u meč i da na poluvreme ode sa 2:2.
Mašinac je ušao u drugo poluvreme rešen da brzo stekne nedostižnu prednost i tako zabeleži još jednu pobedu, ali ih je Filipović u 28. minutu svojim drugim golom presekao i potpuno poremetio ritam. Međutim, samo par minuta kasnije na scenu stupa Jevtić, koji je sjajnim prodorom izbacio dva igrača gostiju i na kraju matirao golmana Vujičića. Mašinac se tu ne zaustavlja, i preko kapitena Popovića stiže u vođstvo po prvi put na meču 5 minuta pre kraja. Tačku na meč stavio je najiskusniji igrač na terenu, Đurđević, golom za konačnih 5:3.
KRAGUJEVAC
Sala ”Druge Kragujevačke Gimnazije”
Gledаlаcа: 150.
Sudije: Savić Bojan (Kragujevac) i Stevanović Radomir (Kragujevac).
Strelci: 0:1 Filipović 2.min, 0:2 Tadić 5.min, 1:2 Cvetanović 11.min, 2:2 Popović 15.min, 2:3 Filipović 28.min, 3:3 Jevtić 32.min, 4:3 Popović 35.min, 5:3 Đurđević 37.min.
MAŠINAC: PETROVIĆ I., ĐURĐEVIĆ, MARJANOVIĆ, GAVRILOVIĆ, MIJATOVIĆ, Petrović M., Cvetković, Jevtić, Cvetanović, Spasojević, Popović. Trener: Vasilije Matović.
BAJINA BAŠTA: Vujičić Nikola, Filipović Dalibor, Tadić Milan, Jovanović Bojan, Jovanović Miladin.
Igrаč utаkmice: Marko Jevtić (Mašinac).
KMF Mašinac je završio sezonu ubedljivo na prvom mestu u Drugoj ligi zapad, sa samo jednim porazom i remijem, uz sve ostale pobede. Time je stekao pravo da igra mini-ligu za plasman u elitni rang takmičenja, koja počinje za dve nedelje.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.