KMF Ekonomac: Povratak domaćim obavezama (sreda, 20h)

Izvor: KGsport.info, 19.Okt.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Ekonomac: Povratak domaćim obavezama (sreda, 20h)

Nakon više nego uspešnog nastupa u Glavnoj rundi UEFA Futsal kupa, igrači kragujevačkog Ekonomca vraćaju se obavezama na domaćoj sceni. Već večeras popularne „studente“ očekuje utakmica 5. kola Prve futsal lige Srbije, u kojoj će od 20 časova u hali „Jezero“ ugostiti ekupu Jastrebac iz Blaca.
Iako je aktuelni šampion Srbije apsolutni favorit na papiru, sigurno je da ovo neće biti laka utakmica za izabranike Predraga Rajića koji su i fizički i psihički ispražnjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nakon učešeća u UEFA Futsal kupu. Sa druge strane, ekipa iz Blaca biće silno motivisana da iznenadi Kragujevčane. Ekipa Jastrepca odlično je započela ovu sezonu i nakon četiri odigrana meča ima tri pobede i samo jedan poraz, i to na gostovanju u Novoj Pazovi.
Sigurno je da se kragujevački ljubitelji futsala neće pokajati ako večeras dođu u „Jezero“ i pogledaju ovaj meč. A za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmici, obezbeđen je prenos na internet adresi ipsport.net
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog u derbiju kola dočekuju Novi Pazar (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 20.Okt.2016, 13:39

U utakmici 2. kola Super lige Srbije za odbojkaše, kragujevački Radnički sutra od 19 časova u hali „Jezero“ dočekuje Novi Pazar. Ove dve ekipe sastale su se nedavno u finalu memorijalnog turnira „Aleksandar Gigović Giga“, kada su Pazarci slavili sa 3:0.. Kragujevčani su novu sezonu u Super...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.