KK Radnički dobio novog predsednika

Izvor: B92, 12.Jan.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Radnički dobio novog predsednika

Dejan Vidojević novi je predsednik Upravnog odbora košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca.

Vidojević je rekao da je osnovni cilj ekipe u ovoj sezoni plasman među najboljih šest ekipa ABA lige i u finale u prvenstvu Srbije.

"Osnovni cilj u ovoj sezoni je da se obezbedi ulazak u šest najboljih u regionalnoj ligi i samim tim učešće u evropskim takmičenjima sledeće sezone. Naše želje su da dođemo do dva domaća finala. Onda je sve moguće i svakako postojaće nada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se ostvari istorijski uspeh", rekao je Vidojević.

Upravni odbor Radničkog je na sednici izabrao za novog predsednika umesto Nebojše Divljana koji se iz ličnih razloga povuka sa funkcije.

Posle dve godine učešća tima u regionalnoj ligi, Vidojević smatra da je u ovoj sezoni klub stekao finansijsku stabilnost da posluje odgovorno i da je spreman za značajnije sportske uspehe.

"Prošla sezona je protekla u finansijskoj i organizacionoj stabilizaciji kluba, tako da je u neku ruku izostao napredak u smislu boljeg sportskog rezultata. Ono što uvek ističemo je činjenica da imamo odgovorno poslovanje u svakom smislu".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidojević novi predsednik UO Radničkog

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2012

Dejan Vidojević postavljen je za Predsednika Upravnog odbora Košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca. On je cenio da je osnovni cilj ekipe u ovoj sezoni plasman među najboljih šest ekipa Jadranske lige i u finale domaćeg takmičenja.. . – Osnovni cilj u ovoj sezoni je da se obezbedi ulazak...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Partizan pada u "Jezeru"

Izvor: RTS, 12.Jan.2012

Radnički prvu utakmicu na domaćem terenu igra u subotu 14. januara protiv aktuelnog prvaka na Jadranu, Partizana. Zaustavljanje centarske linije Partizana ključ za pobedu Radničkog u predstojećem derbiju Jadranske lige...Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Stefan Sinovec rekao je da je zaustavljanje...

Nastavak na RTS...

Pavković: "Želimo novu pobedu"

Izvor: B92, 13.Jan.2012, 13:10

Plejmejker kragujevačkog Radničkog Miljan Pavković nada se pobedi nad Partizanom u meču 16. kola regionalne ABA lige (subota, 19h, TV B92)..."Igrao sam dosta puta protiv Partizana, ali pred kragujevačkom publikom to će biti sasvim novi doživljaj za mene. Odlično smo počeli 2012. godinu, pobedom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.