KG: Ugašen požar u studentskom domu

Izvor: B92, 15.Jun.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Ugašen požar u studentskom domu

Kragujevac -- Vatrogasci su ugasili požar koji je oko 16 sati izbio u kuhinji Studentskog doma "Vita Janjić" u Kragujevcu, a povređenih nije bilo.

Najverovatniji uzrok požara je paljenje friteze u kuhinji. Kuvarice koje su se u tom trenutku zadesile u kuhinji pokušale su da ugase vatru, ali se plamen nekontrolisano širio i brzo zahvatao deo po deo kuhinje.

Ubrzo zatim ekipe Vatrogasne brigade izašle su na teren. U gašenju požara učestvovalo je 16 vatrogasaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa pet vatrogasnih vozila.

Komandir voda Vatrogasne brigade Kragujevac Zoran Raković rekao je novinarima da su vatrogasne ekipe još na terenu.

Studenti su odmah po izbijanju požara evakuisani iz zgrade tako da povređenih nije bilo, ali je pričinjena veća materijalna šteta u kuhinji, dok sobe za smeštaj nisu oštećene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u studentskom domu u Kragujevcu

Izvor: RTS, 15.Jun.2012

Ugašen požar koji je oko 16 časova izbio u studentskom domu "Vita Janjić" u Kragujevcu. U pižaru nije bilo povređenih...Ekipe Vatrogasno-spasilačke brigade Kragujevac uspele su oko 18 časova da ugase požar koji je oko 16 časova izbio u kuhinji centralnog Studentskog doma "Vita Janjić" u tom...

Nastavak na RTS...

Ugasen pozar u studentskom domu

Izvor: Radio Centar 987, 15.Jun.2012

Vatrogasci su ugasili pozar koji je oko 16 sati izbio u kuhinji Studentskog doma Vita Janjic u Kragujevcu, a povredjenih nije bilo.Najverovatniji uzrok pozara je paljenje friteze u kuhinji. Kuvarice k..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.