KG: Problemi s prilivom u budžet

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Problemi s prilivom u budžet

Kragujevac -- Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović kaže da postoje problemi sa prilivom sredstava u gradski budžet, ali i da će lokalna samouprava isplivati.

"Postoje problemi sa prilivom sredstava, ali ne takvi da ih podižemo na taj nivo kao što to čine opozicione stranke na konferencijama za novinare ili flajerima koje dele ovih dana po gradu", rekao je Stevanović, aludiraju na akciju kragujevačkih demokrata koji građane, putem pamfleta obaveštavaju o lošim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatima rada gradske uprave, navodeći 23 primera.

Kako je objavljeno na sajtu gradske uprave, Stevanović je gostujući u jutarnjem programu Radio-televizije Kragujevac, rekao "da je gradski budžet u decembru bio na poseban način tretiran od države".

"To je bio pokušaj finansijskog udara na budžet grada, ali mi smo se u tom trenutku snašli i iz toga isplivali", rekao je Stevanović.

Izražavajući ubeđenje da će republički budžet do sredine godine imati finansijski kolaps, Stevanović je rekao "da će Kragujevac i u takvim okolnostima uspeti da funkcioniše".

"Neka se ne brinu za nas, neka nas puste da radimo i pokažemo ko zna, a ko ne zna da radi, pa neka građani sami prosude u toku ove godine ko se bavi politikantstvom", rekao je gradonačelnik Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.