KG: Izrešetali mu noge sa motora u pokretu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Izrešetali mu noge sa motora u pokretu

Jedan mladić (20) zadobio je prostrelne rane u predelu nogu kada je na njega pucala, za sada nepoznata osoba, u spomen-parku Šumarice u Kragujevcu. Napadač je rafal isplaio sa motora u pokretu.

Na mladića je pucano sa motocikla na kojem su se nalazile dve osobe sa kacigama na glavi. Jedna je vozila, a druga je ispalila više hitaca. Kako RTS saznaje, mladić je šetao svog psa koji je prilikom pucnjave ubijen.

Povređeni mladić prebačen je Urgentni centar u Kragujevcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Portparol te ustanove Vanja Đorđević rekao je da je povređeni mladić stabilno i van životne opasnosti. On je zadobio prostrelne rane obe potkolenice i ustrelne rane obe natkolenice.

Posle detaljnog specijalističkog pregleda zbrinut je u jedinici intenzivne nege i pod stalnom je kontrolom hirurga i ortopeda.

Napadači se nalaze u bekstvu i za njima policija intenzivno traga.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.