Jovanović osvojio Kup Srbije u trostavu

Izvor: KGsport.info, 09.Jul.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović osvojio Kup Srbije u trostavu

Finalni turnir Kupa Srbije MK oružjem u Novom Sadu okončan je takmičenjem u trostavu i gađanju pištoljem središnjeg palenja. U muškoj konkurenciji trostava trijumfovao je takmičar kragujevačkog „Čika Mate“ Stevan Jovanović, ispred klupskog kolege Stevana Pletikosića.
Iako je u finale ušao sa treće pozicije, mladi Jovanović je na kraju ubedljivo osvojio prvo mesto sa 457,8 krugova, odnosno 4,1 krugom prednosti u odnosu na znatno iskusnijeg Pletikosića. Treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u finalu pripalo je Dejanu Pešiću iz „Pančeva 1813“.
Još jednu zlatnu medalju posadi „Čika Mate“ doneo je Marko Ivanović, koji je u juniorskoj konkurenciji trostava zauzeo prvo mesto. Odlično je gađala i juniorka Nevena Armuš, ali se morala na kraju zadovoljiti srebrnom medaljom.
Dan ranije, Milutin Stefanović je u tandemu sa Andreom Arsović trijumfovao u konkurenciji mešovitih parova, dok je Stevanu Jovanoviću i Milici Babić pripala srebrna medalja.
Ukupno, kragujevački strelci su na ovom takmičenju osvojili šest medalja, što je svakako rezultat za ponos.
Foto: SSS
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.