Još jedan ubedljiv trijumf Ekonomca (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 04.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan ubedljiv trijumf Ekonomca (VIDEO)


Kragujevački Ekonomac nastavlja sa sjajnim partijama u Prvoj futsal ligi Srbije. „Studenti“ su još jednom bili veoma efikasni i sa 9:1 (5:1) savladali Novu Pazovu u utakmici 17. kola, odigranoj sinoć u „Jezeru“.
Novopazovčani su dosta dobro parirali Kragujevčanima na početku susreta, pa su čak i prvi stigli do vođstva u 9. minutu, kada je Milosavljević efektno lobovao golmana Ekonomca Bilića.
Ipak, aktuelni šampion Srbije se jako brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << vratio u meč i sa dva uzastopna gola Stojkovića preokrenuo rezultat u svoju korist. Potom je na scenu stupio Ramić, koji je sa svoja dva pogotka uvećao prednost „studenata“ na 4:1, da bi tačku na vrlo efikasno prvo poluvreme stavio Aleksić u 15. minutu.
U nastavku je domaćin postigao još četiri gola. U listu strelaca upisali su se Nikola Rnić, Miloš Simić, Vladan Vesić i Dušan Rakić za konačnih 9:1.
Ovim trijumfom Ekonomac je sačuvao lidersku poziciju na tabeli ispred ekipe Deusa, koja je takođe bila ubedljiva na domaćem terenu, savladavši Vranje sa 5:0.
U narednom, 18. kolu Prve futsal lige Srbije, kragujevački „studenti“ gostovaće veoma neugodnoj ekipi Novog Pazara.
Ekonomac – Nova Pazova 9:1 (5:1)
KRAGUJEVAC
Hala: “Jezero“
Gledalaca: 100.
Sudije: Vladan Radulović, Božidar Ninčić (obojica iz Beograda)
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 10 (6+4), Nova Pazova 5 (4+1)
EKONOMAC: P. JOVANOVIĆ, STOJKOVIĆ, BILIĆ, RNIĆ, SIMIĆ, Đ. Jovanović, Aleksić, Rakić, Pavlović, Ramić, Vesić, Radovanović, Ristić, Tanasković. Trener: Predrag Rajić.
NOVA PAZOVA: MILOSAVLJEVIĆ, KUKOLJ, KALANOVIĆ, ADAMOVIĆ, PERIĆ, Denić, Stojnić, Božić, Radulović, Borisavljević, Gnjatović, Cvetinović. Trener: Đorđe Pantelić.

Foto: UEFA.com
Video: IP Sport
 

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.