Jevtović u Radničkom

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Avg.2013, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović u Radničkom

Radnički vredno radi i kompletira redove za sezonu u kojoj će osim u ABA ligi i domaćim takmičenjima, igrati i u Evrokupu.
Kao što su iz Kragujevca najavili, angažovali su još jednog igrača iz unutrašnje linije.
Reč je o Nikoli Jevtoviću (24, 208) koji je sa timom iz Šumadije potpisao četverogodišnji ugovor. Mladi Užičanin je po vokaciji „četvorka“, ali se dobro snalazi i na poziciji „petice“.
Prošlu sezonu Jevtović je proveo u Slobodi – u KLS >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je propustio samo jedan meč, na ostalih 25 prosečno je ubacivao 11,2 poena i imao 6,5 skokova i bio jedan od najzaslužnijih za istorijski uspeh tima iz Užica – plasman na Kup Koraća, potom i u Superligu.
U najjačoj konkurenciji Jevtović je imao prosek od 9,9 poena i 4,3 skoka. Letos je bio na pripremama univerzitetske selekcije Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ništa od Zvezde, Kener Medli u Unikahi

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2013, 21:28

Ako se neko još pitao da li će Nik Kener Medli ipak doći u Crvenu zvezdu Telekom, konačno je dobio odgovor. Neće! Amerikanac koji je prošlu sezonu proveo u Makabiju, vratio se u Španiju i potpisao ugovor sa Unikahom.. (FOTO: KK Makabi). Pošto je novi član tima iz Malage sa „ponosom Izraela“...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.