Izvor: Kragujevac.rs, 15.Okt.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni poziv za upis dece u privatne vrtiće od 62 do 100 bodova

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti uputila je Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova za boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama na teritoriji grada Kragujevca, za decu koja se nalaze na Izvodu iz Liste čekanja od 62 do 100 bodova.

Zahtevi se podnose od 16 do 29. oktobra.

Obrazac Zahteva se može preuzeti sa sajta grada Kragujevca, gde su objavljeni i raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova, na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << kojih će se roditelji izjašnjavati i popunjavati zahtev.

Zahtevi se podnose Gradskoj upravi za vanprivredne delatnosti, ulica Cara Lazara broj 15, radnim danima od 9 do 14 sati.

Dodatne informacije i pojašnjenja mogu se dobiti na telefon 034/ 302 288.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.