Jaru odstranjen iz ekipe!

Izvor: KGsport.info, 29.Nov.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaru odstranjen iz ekipe!

Kragujevački ABA ligaš suspendovao je Muftaua Jarua “zbog teških povreda disciplinskog pravilnika i ugovornih obaveza“, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.
Prema rečima prvog čoveka KK Radnički, Ivana Grujina, Jaru više ne zaslužuje da nosi grb Radničkog, jer klub ne može da toleriše njegov neprofesionalan pristup obavezama.
“Koliko god izgledalo da je neki igrač dominantan, dobar ili loš u ekipi, po pitanju statusa igrača u Radničkom svi su podjednaki. To apsolutno važi i za Jarua, koliko god se izdvajao učincima na utakmicama. U ovom trenutku on nije u našim redovima.
Njegovo kršenje discipline, odnos prema igračima i klubu, odstranili su ga iz tima. Klub do daljnjeg na njega ne računa. U slučaju daljeg narušavanja ugleda Radničkog biće trajno udaljen“.
Pred igračima Radničkog je deseto kolo ABA lige u kojem se u Smederevu sastaju sa Mega Vizurom u nedelju od 19 časova.
Izvor i foto: kkradnicki
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.