Jana Jolović najbrža u Crnoj Travi

Izvor: KGsport.info, 12.Jul.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jana Jolović najbrža u Crnoj Travi

U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije i kompanije M Enterijer gradnja, a uz podršku lokalne samouprave i BK Orlovac, u Crnoj Travi održana je mauntin bajk trka UCI C2 klase, kao i Kup Srbije za mlađe uzrasne kategorije. Predstavnica kragujevačke Ciklemanije Jana Jolović ostvarila je veliki uspeh osvojivši prvo mesto u elit trci seniorki.
Jolovićeva je stazu prešla u vremenu 0:55:09, ostavivši iza sebe Maju Savić iz novosadskog Dubla i Milicu Stevanović >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << iz Orlovca. Jana je tako nastavila svoj niz medalja i ujedno pokazala dobru formu pred nastupajuće Balkansko prvenstvo 14. jula u Rumuniji.
U Crnoj Travi nadmetale su se i mlađe kategorije u okviru Kupa Srbije. Kadetkinja Ciklemanije Marija Jolović osvojila je četvrto mesto, baš kao i njen klupski kolega Veljko Slavković u konkurenciji mlađih poletaraca, dok je Viktor Slavković zauzeo šesto mesto kod poletaraca.
Foto: BK Ciklemanija
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.