Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Voša prati "večite", Čuka "vidi" Evropu

Vojvodina je zadržala priključak i obezbedila treće mesto, pošto je u gostima pobedila kragujevački Radnički Kragujevac sa 4:3. Vojvodina je vodila 2:0 i 3:1, ali je domaći tim, koji je pre ovoga postigao samo tri gola u prvenstvu, izjednačio na 3:3, da bi Vojvodina pred kraj postavila konačnih 4:3.

Poslednji gol za Vojvodinu u 82. minutu postigao je Mirko Ivanić, koji je dva puta pre toga bio strelac, ali jednom za domaći tim, pošto je postigao autogol. Dvostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << strelac za "lale" bio je Mijat Gaćinović.

Čukarički je zadržao četvrto mesto i bod zaostatka za Vojvodinom, pošto je u finišu meča pobedio Spartak sa 2:0. Prvi gol dao je Ivan Todorović u 84. minutu, da bi Nikola Stojiljković iz penala u nadoknadi vremena potvrdio trijumf.

U duelu šestog i sedmog na tabeli nije bilo pobednika, pošto su OFK Beograd i Jagodina odigrali 1:1 na Karaburmi. Domaći tim je poveo u 35. minutu preko Milana Gajića, da bi Đorđe Šušnjar izjednačio u 84. minutu. OFK Beograd je tako jesen završio na šestom mestu, sa 22 boda, jednim više od Jagodine.

Ispred "romantičara" je Novi Pazar, koji je danas u gostima odigrao 0:0 protiv Donjeg Srema i sada ima isti broj bodova kao i OFK Beograd.

Voždovac je kod kuće u završnici meča pobedio Radnički iz Niša sa 2:1 i tako pobegao iz opasne zone. "Zmajevi" sada imaju 15 bodova, dva više od Borca iz Čačka.

Napredak je zabeležio drugu uzastopnu pobedu, pošto je u gostima pobedio Rad sa 1:0. Oba tima sada imaju po 16 bodova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.