Izabrani članovi upravnih odbora RTS-a i RTV-a

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani članovi upravnih odbora RTS-a i RTV-a

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) izabrao je članove upravnih odbora Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine i raspisao konkurs za dodelu nacionalne frekvencije radija, preneo je večeras UNS.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Odlukom Saveta REM-a, član Upravnog odbora RTS-a postao je nekadašnji zamenik direktora Republičke radiodifuzne agencije i bivši generalni sekretar REM-a Nenad Janković u čijoj biografiji se navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio glavni urednik Drugog programa Radio Kragujevca od 1997. do 2001. godine i prve privatne televizije u tom gradu, "Kanala 9" od 1996. do 1997. godine.

U novom petogodišnjem mandatu, članovi Upravnog odbora RTV-a biće jedan od osnivača i predsednik u više mandata Udruženja kompozitora Vojvodine, dirigent Jovan Adamov i ekonomista Branislav Popović.

Konkurs za predlaganje članova UO RTS-a i RTV-a objavljen je početkom novembra prošle godine, zbog podnošenja ostavke člana UO RTS-a Nebojša Krstića i isteka mandata dva člana UO RTV-a, rečeno je ranije UNS-u u Regulatornom telu za elektronske medije.

U saopštenju se dodaje da je Savet REM-a doneo i odluku o raspisivanju "Javnog konkursa za izdavanje dozvola za pružanje medijske usluge radija putem terestičkog analognog prenosa na području Republike".

Nebojša Krstić podneo ostavku u UO RTS
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi članovi UO RTS i RTV

Izvor: RTS, 28.Feb.2019

Savet Regulatornog tela za elektronske medije izabrao je novog člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbija i dva člana Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodina. . Za novog člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.