Iz stana u Kragujevcu iseljeno 50 mačaka

Izvor: Kragujevac.rs, 22.Sep.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz stana u Kragujevcu iseljeno 50 mačaka

Postupajući po učestalim prijavama stanara jedne zgrade u ulici Ibarskih rudara, da se u stanu Svetlane S. nalazi pedesetak mačaka, Komunalna policija je danas uz asistenciju službe Zoohigijene JKP “Čistoća“, prinudnim putem izvršila rešenje i životinje su prevezene u azil Zoohigijene. Komunalni inspektor, Veselin Jakšić istakao je da prema Gradskoj odluci o držanju i zaštiti domaćih životinja, dozvoljeno držanje najviše dva psa ili mačke u stanu.

“Svetlana S. drži >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << oko 40 odraslih mačaka i veliki broj mačića u stanu. Uslovi za njihovo čuvanje su nehigijenski. Nadam se da će nakon ovog izvršenja stanari ove zgrade živeti bolje“ - kaže inspektor Jakšić. Stanari ove zgrade kažu da su se godinama borili da se ovaj problem reši. Neprijatan miris iz ovog stana širio se po hodnicima zgrade, a neki od komšija tokom leta nisu mogli da izađu na svoje terase.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Iz stana porodice u Kragujevcu oduzeto pedeset mačaka

Izvor: RTS, 22.Sep.2017

Veliki broj ljudi ima kućne ljubimce. Međutim, problem je, kada ih je u stanovima toliko, da ugrožavaju komšije. U Kragujevcu je komunalna inspekcija, na osnovu izvršnog rešenja, iz jednog stana odnela čak pedesetak mačaka. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.