Istražni organi počeli uviđaj u Zavodu u Kragujevcu

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istražni organi počeli uviđaj u Zavodu u Kragujevcu

Beograd -- Nadležni istražni organi izašli su na mesto nesreće u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu i započeli uviđaj nakon što su se stekli bezbednosni uslovi.

Reč je o pripadnicima Policijske uprave Kragujevac i Vojne policije.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, a u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina Stojadinović.

Ministarstvo odbrane je na svom sajtu objavilo i fotografije sa uviđaja nakon eksplozija u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLE STRAVIČNIH EKSPLOZIJA U KRAGUJEVCU: Istražni organi počeli uviđaj u Medni

Izvor: Kurir, 02.Mar.2017

...Reč je o pripadnicima Policijske uprave Kragujevac i Vojne policije..Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, a u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina Stojadinović..Ministarstvo odbrane je na svom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.