„Istinomer debata“ danas u Kragujevcu

Izvor: Šumadija Press, 02.Dec.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Istinomer debata“ danas u Kragujevcu

Sajt “Istinomer” organizuje danas (sreda, 2. decembar, 18,00) „Kragujevačku Istinomer debatu“, u Velikoj sali Skupštine grada.

Na debati će učestvovati predstavnici političkih stranaka u Dušan Aleksić, član Inicijativnog odbora “Zajedno za Šumadiju”, Boris Kovačević, gradski većnik iz Liberalno-demokratske partije, Damjan Srejić, načelnik Šumadijskog upravnog okruga, iz Srpske napredne stranke i Vladan Jovanović, zamenik predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Gradskog odbora Demokratske stranke.

Neka od pitanja koja će na Istinomer debati biti otvorena su: Šta se u Kragujevcu promenilo godinu dana nakon što je smenjen tadašnji gradonačelnikVerobljub Stevanović? Ima li grad dovoljno sredstava u kasi da reši probleme javnih preduzeća? Da li je “Fijat” oporavio “dolinu gladi”, kako su Kragujevac često nazivali?

Na debati će biti reči i o privatizaciji Radio-televizije Kragujevac, nelegalnoj gradnji na Gružanskom jezeru kao i odgovornosti političara zbog neispunjenih obećanja građanima Kragujevca. Pored ovih tema razgovaraće se i o odgovornosti političara i rešavanju drugih aktuelnih problema u Kragujevcu.

Moderatorka debate biće Vesna Radojević, novinarka „Istinomera“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.