Iskasapljen u iznajmljenom stanu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskasapljen u iznajmljenom stanu

Kragujevačka policija saopštila je danas da je u iznajmljenom stanu u ulici Kneza Miloša u Kragujevcu ubijen Marko R. (26) iz Topole i da intenzivno radi na pronalaženju počionica tog krivičnog dela.

Kako je navedeno u saopštenju, ubistvo se dogodilo u petak popodne kada je nepoznata osoba ušla u stan u kojem su bila otključana ulazna vrata i Marka R. zatekla najverovatnije u kupatilu.

"Napadač mu je oštrim predmetom naneo više posekotina u predelu vrata, pa je Marko R. na licu mesta podlegao zadobijenim povredama", navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je uviđaj izvršio istražni sudija Višeg suda kloji je naložio obdukciju ubijenog.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.