Iseljena porodica pokojnog Milana Stevanovića

Izvor: Blic, 14.Maj.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iseljena porodica pokojnog Milana Stevanovića

Sudski izvršitelji uz asistenciju policije iselili su jutros Miru Stevanović iz kuće u ulici crvenog barjačeta broj 17, suprugu kragujevačkog biznismena Milana Stevanovića koji se 1. februara ubio zbog duga od 25.000 evra.

U devet časova prilaz kući je bio blokiran. Više poolicijskih vozila, marica, kola hitne pomoći, i petanestak pripadnika policije sprečavlao je prilaz kući.

Prolomio se ženski vrisak. Ušla je ekipa lekara hitne pomoći koji su zatim izveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mirinu kćerku Natašu i prebacili u Klinički centar, a u policijskim kolima svoj dom je desetak minuta kasnije napustila i Mira Stevanović.

Pripadnici privatnog obezbeđenja izneli su najpre dečije sanke iz kuće, električne aparate, nameštaj, kosilicu za travu.

Milan Stevanović, kragujevački biznismen, ubio se 1. februara ove godine u kući u kojoj su u tom trenutku bili sudski izvršitelji, lekari i policija.

On je iskoristio trenutak nepažnje i posle pregovora sa izvršiteljima, otišao u susednu sobu i ubio se zbog zaplene kuće.

Njemu je pre dve godine stigao na naplatu kredit koji je podigao od Fonda za razvoj. Izmirio je polovinu, a za dug od 25.000 evra tražio reprogram. Banka je u međuvremenu aktivirala hipoteku na kuću, i prodala za oko 120.000 evra, sedam puta nižoj ceni od one koju je procenio nezavisni veštak.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovica kragujevačkog biznismena iseljena iz porodične kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2012

KRAGUJEVAC - Sudski izvršitelji uz asistenciju policije iselili su jutros iz porodične kuće u Kragujevcu Miru Stevanović, suprugu kragujevačkog biznismena Milana Stevanovića, koji se 1. februara ubio zbog duga od 25.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Porodica Stevanovic izbacena na ulicu

Izvor: Radio Centar 987, 15.Maj.2012, 13:01

Supruga, cerka i sin pokojnog Milana, koji se ubio zbog gubitka imovine, prinudno iseljeni iz kuce u Kragujevcu. Policija i obezbedjenje u devet ujutru iselili Stevanovice Sudski izvrsitelji, u pratn..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.