Interovo ludo leto, korpa od La Hoje, Kragujevčanin menja Perišića?

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interovo ludo leto, korpa od "La Hoje", Kragujevčanin menja Perišića?

Cilj je da se razbiju klanovi i prodaju igrači koji prave probleme, Marota ima odrešene ruke od predsednika Žanga. Srpski reprezentativac jedna od opcija...

Inter će dosta promeniti tim narednog leta, naime, Stiven Žang je nezadovoljan klanovima u ekipi, traži nove igrače, želi da se oslobodi Ikardija, ali i Perišića koji su podelili svlačionicu.

Prvo pojačanje je Dijego Godin koji će mnogo značiti timu, a Marota gleda pre svega igrače na spoljnim pozicijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Na meti su Bergvajn iz PSV Ajndhovena, Čaki Lozano iz istog kluba, koji bi trebalo da se priključi Lautaru Martinezu, pošto je otkup Keite previsok.

Kjeza je teška misija, Inter nema dovoljno novca, a i Juventus je mnogo bližu napadaču Fiorentine, jedna od opcija je i Janik Karasko koji bi se odrekao velikih primanja da se vrati u Evropu, zimus nije uspeo transfer u Milan.

Ipak, kako mediji pišu, Inter će se pre opredeliti za našeg Filipa Kostića koji je zreo za korak dalje u karijeri, Srbin je idealna zamena za Perišića, sigurno je da će Ajntraht probati da ga zadrži, međutim, lako bi pored Jovića mogli da prodaju još jednog reprezentativca Srbije.

Otpala su inače dva napadača, Dibala ne želi u Inter, ako bude odlazio iz Juventusa hoće van Serije A, sa druge strane, Roma traži čak 30 miliona za Džeka kome ističe ugovor sledeće godine, pa to nije realna opcija.

U svakom slučaju, Marota je dobio odrešene ruke da promeni svlačionicu, odstrani neke fudbalere, ima podršku Stivena Žanga, pa treba očekivati velike promene...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.