IZ KRAGUJEVA U NIŠ: Čolović pojačao Radnički

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:01

IZ KRAGUJEVA U NIŠ: Čolović pojačao Radnički

Nije poznata dužina ugovora.

Srpski fudbaler Stefan Čolović novi je član niškog Radničkog, objavio je danas klub na zvaničnom sajtu. Čolović, krilni fudbaler rođen 1994. godine, stigao je u niški Radnički iz istoimenog kluba iz Kragujevca.

Karijeru je započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Partizana iz kojeg prelazi u Rad, gde debituje u seniorskoj konkurenciji. Slede partije u klubovima iz Bosne i Hercegovine, Drina iz Zvornika i Sloboda iz Tuzle, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa povratak u srpski fudbal kroz Jagodinu, pirotski Radnički i Proleter iz Novog Sada, u kojem se i najviše zadržao. Usledio je transfer u irski Dandalk, pa Čukarički i, najzad, selidba u kragujevački Radnički.

Čolović je jesenas u Super ligi zabeležio 15 nastupa i postigao dva pogotka. Nije saopštena dužina ugovora koji je Čolović potpisao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.