I na VMA zabranjene posete

Izvor: Mondo, 26.Feb.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I na VMA zabranjene posete

Nakon što su pre dva dana u urgentnom centru u Beogradu obustvalujene posete zbog povećanog broja respiratornih infekcija, od danas su posete zabranjene i na Vojnomedicinskoj akademiji(VMA). I u Kragujevcu u Kliničkom centru nema poseta.

Foto: Goran Sivački,MONDO VMA

"Usled značajnog porasta broja obolelih od akutnih respiratornih infekcija u Republici Srbiji, od danas 26. februara 2015. godine do daljeg će biti obustavljene posete pacijentima",  saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << VMA.

Danas je i Klinički centar u Kragujevcu obustavio posete.

"Zbog povećanog broja respiratornih infekcija kod stanovništva, Komisija za zaštitu od bolničkih infekcija Kliničkog centra donela je odluku da se, kao preventivna mera protiv širenja virusa gripa, do daljnjeg zabrani poseta pacijentima koji se leče u našoj zdravstvenoj ustanovi", navedeno je u saopštenju.

U poslednjih sedam dana u Kliničkom centru, navedeno je u saopštenju, kod cetiri pacijenta koji su primljeni na bolničko lečenje sa simptomima gripa, potvrđen je virus gripa, i oni su i dalje na bolničkom lečenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kliničkom centru Kragujevac zabranjene posete zbog virusa gripa

Izvor: RTS, 26.Feb.2015

. Komisija za zaštitu od bolničkih infekcija Kliničkog centra Kragujevac, danas je donela odluku da se, kao preventivna mera protiv širenja virusa gripa, do daljnjeg zabrani poseta pacijentima koji se leče u toj zdravstvenoj ustanovi, zbog povećanog broja respiratornih infekcija kod stanovništva.

Nastavak na RTS...

Zabranjene posete na VMA i u Urgentnom centru zbog virusa

Izvor: Blic, 26.Feb.2015

U Urgentnom centru i Vojnomedicinskoj akademiji i dalje su zabranjene posete zbog virusa koji vlada u Beogradu...Institut za epidemiologiju procenio je u utorak da je velika opasnost od zaraze i izdao je nalog za zabranu poseta u Urgentnom centru...Od danas posete su zabranjene i na Vojnomedicinskoj...

Nastavak na Blic...

Zabranjene posete VMA i Urgentnom centru

Izvor: RTS, 26.Feb.2015

Zbog povećanog broja respiratornih infekcija, od danas su zabranjene posete pacijentima na Vojnomedicinskoj akademiji, a iz istog razloga takvu odluku doneo je i Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. . VMA na svom sajtu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.