I diplomatija privlači investitore

Izvor: B92, 27.Apr.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I diplomatija privlači investitore

Kragujevac -- Ministar spoljnih poslova i član Glavnog odbora DS Vuk Jeremić izjavio u Kragujevcu da je zadatak srpske diplomatije da privuče investicije.

"Od presudnog je značaja kakvi će ljudi voditi Srbiju i da li će znati kako se da se uhvate u koštac s velikim svetom i da dovedu u zemlju mali deo investicija koji će za nas biti veliki", rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima u centru Kragujevca, gde je posetio predizborni štand DS-a.

Jeremić je prošetao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pešačkom zonom zajedno sa srpskim ambasadorom u SAD Vladimirom Popovićem, koji je Kragujevčanin, i ocenio da je

veoma važno da taj grad na tako važnom mestu ima čoveka koji je u stanju da privuče investitore.

Prema rečima Jeremića, danas je vreme kada je svaki dolar na svetu deficitaran, za koji se bije velika utakmica, važno da se utiče na to u kom pravcu će ići kapital.

"Onaj ko ne bude poznavao svet, ko ne zna jezik sveta i ne razume kako se s njima priča i kako se im se prilazi, neće biti u situaciju da dobije investicije", kazao je Jeremić i naveo da u Srbiji postoji samo jedna snaga koja zna kako da se to uradi, a to je DS.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Diplomatija privlači investicije

Izvor: RTS, 27.Apr.2012

Zadatak srpske diplomatije, u ovoj i narednim godinama, je da privuče investicije, izjavio član Glavnog odbora Demokratske stranke Vuk Jeremić u Kragujevcu...Član Glavnog odbora Demokratske stranke Vuk Jeremić izjavio je u Kragujevcu da je zadatak srpske diplomatije, u ovoj i narednim godinama,...

Nastavak na RTS...

Vuk Jeremić posetio Kragujevac

Izvor: Šumadija Press, 27.Apr.2012

U okviru predizborne kampanje liste „Izbor za bolji život Boris Tadić“, danas je Kragujevac posetio ministar spoljnih poslova.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.