I Dedović napustio Radnički

Izvor: KGsport.info, 27.Jun.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Dedović napustio Radnički


Nikola Dedović naredne sezone neće braniti boje kragujevačkog Radničkog. Dvadesettrogodišnji bek karijeru će nastaviti u riječkom Primorju, aktuelnom prvaku Hrvatske, osvajaču Jadranske lige i vicešampionu Evrope.
Dedović se obavezao na jednogodišnju vernost Riječanima, uz opciju produžetka saradnje na kraju sezone. Nikola je u Kragujevac stigao prošlog leta i pomogao klubu da osvoji prvi domaći trofej – Kup Srbije, a proglašen je i za najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << igrača tog takmičenja.
Radnički je napustio neposredno pred početak finalne serije domaćeg šampionata, zbog dugovanja.
Dedović je peti igrač koji je napustio tabor vicešampiona Srbije ovog leta, pored Aleksandra Ćirića koji je završio karijeru.

Foto: VK Radnički

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.