Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2020, 12:01

Humanitarni tiket u podne: Prof.dr Slavica Đukić Dejanović tipuje za NURDOR

Ministar bez portfelja zadužen za demografiju i populacionu politiku očekuje plemeniti dobitak od 102.900 dinara

Današnji humanitarni kladilac, 1.580. po redu, je Prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Rođena je četvrtog jula 1951. godine u Rači. Osnovnu i srednju školu završila je u Kragujevcu, a medicinu, magistarske, doktorske studije i specijalizaciju iz neuropsihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

U više mandata bila je poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Saveznom parlamentu SR Jugoslavije i Državne zajednice Srbije i Crne Gore. U prelaznoj Vladi Republike Srbije bila je ministar za brigu o porodici i član Interparlamentarne unije. Obavljala je funkciju predsednika Narodne skupštine Republike Srbije od 2008. do 2012. godine, kao i funkciju vršioca dužnosti predsednika Republike Srbije, od početka aprila do kraja maja 2012. godine. Od 2012. do 2014. godine bila je ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije.

Najveći deo svoje karijere provela je u Kragujevcu, kao redovni profesor, šef Katedre za psihijatriju i prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu. Bila je najmlađa žena doktor medicinskih nauka u Šumadiji i osnivač je dnevne Psihijatrijske bolnice. Obavljala je funkciju direktora Kliničko – bolničkog centra u Kragujevcu u periodu od 1993. do 2000. godine, a od 2014. do 2016. godine bila je direktor Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević" u Beogradu.

Od avgusta 2016. godine obavlja funkciju ministra bez portfelja u Vladi Republike Srbije zaduženog za demografiju i populacionu politiku. Na ovu poziciju je kandiduje stručnost, iskustvo, postignuti rezultati u dosadašnjoj karijeri, kao i činjenica da je obavljala funkcije predsednika Narodne skupštine Republike Srbije u punom mandatu, ministra za brigu o porodici i ministra zdravlja.

Autor je sedam knjiga, dva udžbenika za studente redovne nastave i jedan je od autora tri udžbenika za studente posle diplomske nastave. Autor je i koautor preko 200 naučnih i stručnih radova. Nosilac je priznanja Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva, Povelje za doprinos zdravstvu grada Kragujevca, kao i Đurđevdanske nagrade.

Hobi joj je čitanje, pisanje, odlazak u pozorište, a slobodno vreme najviše voli da provodi sa unucima Filipom i Ninom.

Naravno, Prof.dr Slavica Đukić Dejanović rado se odazvala našem pozivu da učestvuje u MOZZARTOVOM dobrotvornom listiću, a potencijalni dobitak namenila je za NURDOR.

Sve utakmice na današnjem humanitarnom tiketu startuju u 20.45. Prvo smo na duelu ŠVAJCARSKA – HRVATSKA. Domaći su izgubili od Ukrajine pa odigrali nerešeno sa Nemačkom, 1:1. Hrvati nisu onaj tim koji je pobeđivao sve redom. Sada imaju poraze od Portugalije i Francuske, sa po četiri primljena gola. Statistika je na strani Švajcaraca, 1:2:0. Poslednji meč dve selekcije okončan je sa 2:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tri plus”.

HOLANDIJA dočekuje MEKSIKO u prijateljskom odmeravanju snaga. Meksikanci imaju šest trijumfa u nizu, a samo je na jednom palo manje od tri gola. Nakon sedam pozitivnih ishoda Holanđani su položili oružje pred Italijanima, 1:0. Tri pobede imaju Lale nad Meksikancima pa poraz od 3:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica”.

Treći duel na dobrotvornom listiću je okršaj NEMAČKA – TURSKA. Nemci imaju bolji međusobni skor, 3:1:2, a najubedljivija pobeda glasi 3:0. Na poslednja tri okršaja Nemci su rivalima dali po tri gola. Na sedam poslednjih duela domaći nisu izgubili, ali su poslednja dva meča odigrali nerešeno. Turci imaju najviše remija, u poslednjim utakmicama, jedan je sa Srbijom. Početkom septembra odigrali su bez golova, a pre toga kapitulirali su pred Mađarima, 1:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinacija, jedan sa dva plus”.

I za kraj POLJSKA – FINSKA. Na poslednjim utakmicama Poljaci su dobili BiH, a Finci Irsku. Poljaci na poslednjih pet utakmica imaju jedino minimalan poraz od Lala. Fincima su konce pomrsili Grci i Velšani. Domaći su očitali lekciju rivalima pobedivši u poslednjem duelu sa 5:0. Ukupna međusobna statistika kaže 4:3:1. Pre ove “petarde” dva meča završena su bez golova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica”.

Naš dobrotvorni kladilac zaista mnogo zna o Mozzartovom  humanitarnom radu, ali evo detaljnijih informacija.

Kompanija MOZZART je samo kroz“Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.542.389dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00dinara.Poslednji dobitnik je košarkaš Mornara Sead Šehović.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa težim i kombinovanim smetnjama “MOJA LUKA”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.