Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 11:17

Humanitarni tiket u podne: Ivan Božović tipuje za Dom za decu bez roditeljskog staranja iz Kragujevca

Jedan od najvećih evropskih futsal trenera Realu poverava 2&2-4 kombinaciju

Svaka igra ima svoje dirigente, pa tako i futsal. Među trenerima u ovom sportu Srbija zbog brojnih uspeha ponosi Ivanom Božovićem koji se pridružuje plejadi poznatih kojima je pošlo za rukom da na brojne adrese proslede ravno 19.492.837dinara. Cifra je sveža, jer od sinoć imamo 268. pobednika, Zorana Lukića, trenera Nižnjeg Novgoroda koji je sa 90.700 dinara priključen plejadi onih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su se priključili akciji prikupljanja novca za lečenje Gavrila Đurđeviđa.

U tom raspoloženju Ivan Božović započinje tipovanje za Dom za decu bez roditeljskog staranja iz rodnog Kragujevca, a mi poduhvat podupiremo sa 10.000 dinara kompanijske uplate.

Inače, Ivan Božović koji je trenersku karijeru započeo u KMF Ekonomac iz Kragujevca koji je s uspehom vodio punih deset godina, na prvom paru startuje meč AJAKS – VVV VENLO. Kopljanici su neprikosnoveni u Holandiji. Teško tu ma šta može da uradi pretposlednji Venlo koji sa prethodnih pet utakmica ima osvojen samo jedan bod. Kako izgleda kada oni igraju, najbolje govori rezultat njihovog poslednjeg meča kada je Ajaks brutalno u oktobru prošle godine slavio sa 0:13. Dakle, ovde će se najviše tipovati na golove, pošto je krajnji ishod i više nego očigledan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinujem 1&4+”, reče trener koji je sa Kragujevčanima osvojio pet puta naslov prvaka Srbije, dva državna kupa i pet puta odveo ekipu u Elitnu rundu UEFA Futsal kup-a.

Idemo na susret VALJADOLID – VILJAREAL. Viljareal je sedmi, dakle na ivici evropskih ambicija, dok Valjadolid na 17. mestu smatramo elementarno ugroženim od fenjeraša u sastavu Ueska, Elče i Eibar. Dakle, onima koji su na prethodnih pet utakmica čak četiri puta remizirali gori pod nogama, a nezgodno je i što ih u meč uvodi poraz od Valensije od 3:0. Viljareal je dobio poslednji meč para sa 2:0, a pošto će i jedni i drugi sada imati matematičke motive, jasno je da će tenzije biti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Dupla šansa, 1X“...

Idemo do Serije A, pravo na meč KROTONE – VERONA. Domaći Krotone je već član Serije B, A verona u dubijozi. Maime, gosti su izgubili tri, pa remizirali na protekla dva susreta, što ih u ovom momentu održava na 10. mestu tabele. Inače, Verona je dobila poslednji meč para na koji tri puta uzastopno dolazi GG igra sa konačnih 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Za ovu priliku GG3+“, jasno se opedelio Ivan Božović, trener koji je u Makedoniji vodio Železarac iz Skoplja sa kojim je dva puta bio šampion i učestvovao takođe u elitnoj rundi UEFA Futsal kup-a, a radio je i kao selektor reprezentacije Makedonije.

Selimo se u Kup Francuske na meč RUMILI – MONAKO. Šanse niželigaša, neuporedivog po igračkom sastavu protiv Monaka su zanemarljive. Igra će verovatno mamiti na tipovanje na golove, jer Monako je trenutno treća sila Lige 1, odnosno tim koji je u poslednje vreme izgubio jedino od Liona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinujem 2&3+”, poručio je naš današnji gost, da bi se na samom kraju stremio na Špance.

Tipovanje nas vodi ka bet analizi para GRANADA – REAL MADRID. Nikad uzbudljivija borba za titulu u Primeri, tera Real Madrid na akciju, donosno gura ka pobedi koja može da odlučuje o tituli. Naime, prva tri tima su u prošlom kolu remizirala, a kako je Granada dva puta uzastopno poražena, a Real joj je večni dželat jasno je šta se očekuje. Zidan će posle 2:2 sa Seviljom sigurno insistirati na tome.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Tipujem 2&2-4”, zaključio je Ivan Božović koji je pre dolaska u Mostar trenirano je Slaviju iz Praga.

Zahvaljujemo se našem današnjem gostu na angažovanju u “Humanitarnom tiketu u podne”, jer nije mala stvar angažovanje jednog od najboljih evropskih futsal trenera na svakako najjačem poduhvatu tipovanja u plemenite svrhe. Ivanu želimo puno sreće u nastavku karijere, ali ga ne puštamo da ode, pre nego što kladilački zadatak obavimo i u Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ivan Božović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Most”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 17,76, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.