Hospitalizovano 9 pacijenata, jedan prebačen u KC Kragujevac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 10:56

Hospitalizovano 9 pacijenata, jedan prebačen u KC Kragujevac

Na kovid odeljenjima čačanske Opšte bolnice trenutno je hospitalizovano devet pacijenata, podaci su radnog tima za virus korona u tom gradu.

U protekla 24 časa primljen je jedan pacijent na bolničko lečenje, a jedan pacijent je prebačen je na Klinički centar Kragujevac.

Sa simptomima i znacima kovid infekcije, za poslednja 24 časa u prijemno - trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak bilo je 11 pregleda, prenosi Glas zapadne Srbije.

Od ukupnog broja pregleda sedam je prvih, a četiri su kontrolna.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U čačanskoj bolnici smešteno devet kovid pacijenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2020

Na kovid-odeljenje Opšte bolnice u Čačku u poslednja 24 sata primljen je jedan pacijent, tako da je u toj bolnici trenutno ukupno hospitalizovano devet pacijenata sa simptomima kovida-19, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje epidemije koronavirusa...Jedan pacijent, sa težom kliničkom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.