Holandski Lesoir na turneji po regionu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Mar.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandski Lesoir na turneji po regionu

Progressive rock sastav Lesoir iz Holandije održaće seriju koncerata u regionu. Najavljeni su koncerti u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Srebrenici i Mostaru.

Lesoir su počeli sa radom 2010. godine, a do sada su objavili 4 studijska albuma i održali mnogobrojne koncerte po Aziji i Europi. Osim njihovih značajnih turneja kao i nastupa u Engleskoj i na MIDI festivalu u Kini pred 120 000 ljudi, vredi spomenuti i njihove gostujuće nastupe izvođačima kao što su Karnivool, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Within Temptation, The Gentle Storm, Evergrey, Steven Wilson, The Pineapple Thief, The Gathering i Delain.

Termini koncerata su sledeći:

29.04. Lesoir (NL) / Elektropionir, Beograd

01.05. Lesoir (NL) / KC Ummus, Kragujevac

02.05. Lesoir (NL) / Feedback, Niš

03.05. Lesoir (NL) / CK13, Novi Sad

04.05. Lesoir (NL) / Pivnica, Srebrenica

05.05. Lesoir (NL) / MC Pavarotti, Mostar

Svojim premijernim dolaskom na Balkan bend će predstaviti novi album „Lattitude”, objavljen za njemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music. Album opisuju snažni gitarski rifovi, dinamičan i moderan prog rock te nježni gudači, a miks i produkciju potpisuju John Cornfield (Muse, Ride, The Stone Roses) i Bruce Soord (The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth).

Cena ulaznice za koncert u Beogradu iznosi 400 dinara, a za koncerte u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu biće potrebno izdvojiti 300 dinara. Ulaznice će biti dostupne na dan pojedinog koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.