Grošničani se u Resniku bore za nastavak takmičenja u Kupu FSGKG

Izvor: KGsport.info, 04.Sep.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grošničani se u Resniku bore za nastavak takmičenja u Kupu FSGKG

Sa prethodne kup utakmice Grošničana (crveni dresovi) protiv Slavije u Bresnici

Utakmicama četvrtog kola sutra se nastavlja takmičenje u Kupu Fudbalskog saveza grada Kragujevca. Novi zonaš Vodojaža gostuje u Resniku ekipi Budućnosti, a zanimljivo će biti i na ostalim terenima.
Ovo takmičenje počelo je sa 27 ekipa iz sve tri gradske lige, a od trećeg kola u borbu za trofej uključili su se i kragujevački zonaši, od kojih je prolaz u dalje takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << obezbedila samo Vodojaža, koja je eliminisala Slaviju u Bresnici. Ekipa Budućnosti je u Resniku izbacila iz kupa Šumadiju 1903, dok je Srbija u Ilićevu zahvaljujući boljem izvođenju penala eliminsala Sušicu. Tako se u četvrto kolo Kupa FSGKG plasiralo šest ekipa. Pored Vodojaže, Budućnosti i Srbije, to su učinili još i Maršić, Erdoglija 1931 i Korićani.
Žrebom je odlučeno da se u ovom kolu sastanu dve ekipe koje su pokazale da su spremno dočekale takmičenja za bodove. Vodojaža je u prva dva kola zabeležila dve pobede u Šumadijsko-raškoj zoni, a Resničani posle tri kola u Prvoj gradskoj ligi imaju stoprocentni učinak. Biće to i derbi ovog kola, u kome Grošničani treba da potvrde da imaju spremniju ekipu, koja je u ovoj sezoni pojačana sa nekoliko iskusnih igrača. Biće to zanimljiv i neizvestan susret, jer i Resničani imaju iskusnu ekipu, ali i podršku svojih navijača. Treba reći da su Grošničani pre tri godine bili pobednici kupa i da u svojim vitrinama čuvaju pehar Fudbalskog saveza grada Kragujevca.
Preostala dva para čine Erdoglija – Srbija i Korićani – Maršić. Svi susreti igraju se u sredu, 5. septembra od 17 časova.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.