Gradski odbor u Kragujevcu kolektivno napustio članstvo u Dosta je bilo

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski odbor u Kragujevcu kolektivno napustio članstvo u Dosta je bilo

Opštinski odbor u Kragujevcu kolektivno je napustio članstvo u pokretu Dosta je bilo (DJB), prenose lokalni mediji.

Ostavku je podnelo 13 članova, među kojima je i narodni poslanik iz Kragujevca Nenad Božić.

Članovi odbora su se na sastanku održanom 12. aprila saglasili da svoje političko delovanje više ne žele da realizuju pod okriljem imena DJB, uz ocenu da rukovodstvo u ostavci nije pokazalo demokratski kapacitet za uvažavanje različitosti mišljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slobodu govora i značaj negovanja demokratskih i fer izbora unutar organizacije.

"Ukazujemo na to da je serija nedavnih događaja pokazala da je na delu uzurpacija svih bitnih resursa ove organizacije od strane okrnjenog rukovodstva u ostavci, koje principe iz sopstvenog programa ne želi da primenjuje ni unutar svoje organizacije, a kamoli u čitavoj Srbiji", navodi se u saopštenju koje su preneli lokalni mediji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.