Izvor: Kragujevac.rs, 02.Jan.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad obezbedio smeštaj za Ristiće

Grad Kragujevac, nakon požara u kome je do temelja izgorela kuća Radomira Ristića iz naselja Licika, obezbedio je privremeni smeštaj za ovu šestočlanu porodicu.Ristići su u saradnji sa Centrom za razvoj usluga socijalne zaštite Kneginja Ljubica i Gerontološkim centrom zbrinuti u Prihvatilištu za odrasle i u smeštajnom prostoru Centra Kneginja Ljubica.

Članove porodice Ristić, kojima je obezbeđena adekvatna zdravstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << nega i sve ostalo što im je neophodno, tokom popodneva i večeri obišli su član Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu dr Gordana Damnjanović i načelnik Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave Zlatko Milić. U toku sutrašnjeg dana aktivisti Crvenog krsta Ristićima će dopremiti garderobu i obuću.

Nakon praznika Grad Kragujevac u skladu sa svojim mogućnostima obezbediće će adekvatan smeštaj za ovu porodicu, koja je i inače živela u teškim uslovima.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.